Reageer op: Jeugd ATB in winterse sferen 11 februari

Home Forums Jeugd ATB in winterse sferen 11 februari Reageer op: Jeugd ATB in winterse sferen 11 februari

Milututie
Gast

Enne kui ma sellesse asja tõsiselt sisse läksin, töötasin laos. Tõstsin kaste, sõin rämpstoitu, magasin halvasti. Ühel päeval vaatasin oma pangakontot ja mõistsin – kui ma midagi ei muuda, siis kuuekümneaastaselt olen ma ikka samas kohas. Lihtsalt väsinum. Siis leidsin bitcoini sularahakasiino ja otsustasin, et proovin teistmoodi. Mitte hasartmängijana, kes loodab õnne. Vaid professionaalina, kes usaldab ainult numbreid.

Algus oli raske.

Kaotasin kaks kuud järjest. Iga nädal panin sisse natuke Bitcoin’i, iga nädal oli see läinud. Mu sõber ütles: “Sa oled loll, see pole töö, see on sõltuvus.” Aga ma teadsin, et ma ei ole loll. Ma lihtsalt ei oska veel. Hakkasin kõike kirja panema. Iga spin, iga kaotus, iga võit. Tegin Exceli tabeli. Siis teise. Siis kolmanda. Avastasin, et iga mäng käitub erinevalt. Mõni on hommikul heldem. Mõni alles kesköö paiku. Ja mõni mitte kunagi – see lihtsalt sööb su raha ära.

Nii ma siis õppisin.

Bitcoini sularahakasiino andis mulle midagi, mida tavalised kasiinod ei anna – kiirust. Bitcoin’i tehing võtab paar minutit. Kui ma võidan, on raha mu rahakotis enne, kui ma jõuan duši alla minna. Ja kui ma kaotan, siis kaotan kiiresti. See sunnib distsipliinile. Ei mingit “mõtlen homme välja”. On ainult siin ja praegu.

Ja siis tuli see õhtu.

Oli neljapäev, vihmane ja kole. Istusin köögis, kaks ekraani ees. Ühel olid mu andmed, teisel mäng. Olin valinud ühe vanema auto- s loti, mida keegi ei mängi. Miks? Sest olin märganud mustrit. Iga 47. spin suuremate panustega käivitas midagi. Mitte alati, aga piisavalt tihti, et see polnud juhus. Olin seda testinud 3000 spinniga. Tulemus? Umbes 12% tõenäosus, et sellest tuleb suur võit.

Mul oli kontol 0.025 BTC. Umbes 700 eurot tol ajal.