Reageer op: Onder de knop “Foto’s” is een album toegevoegd met foto’s van de jubileumtocht

Home Forums Onder de knop “Foto’s” is een album toegevoegd met foto’s van de jubileumtocht Reageer op: Onder de knop “Foto’s” is een album toegevoegd met foto’s van de jubileumtocht

wadaon2
Gast

Sēžot šeit, viesnīcas istabā ar skatu uz pilsētu, es joprojām atceros to dienu, kad viss sākās. Ne jau tā romantiskā “veiksmes stāsta” versijā, bet gan kā skaidrs, auksts aprēķins. Man vienmēr ir paticis skaitļot, analizēt, saprast sistēmas. Kazino? Tā ir tikai vēl viena sistēma, kurā iespējams atrast robus. Protams, sākumā neviens man neticēja. Draugi smējās, ģimene satraucās. Bet es zināju, ko daru. Jau pirmajā mēnesī, kad es iegāju tajā spīdīgajā zālē ar simtiem spēļu automātu un ruletes galdiem, man nebija nekādu ilūziju. Es nebiju tur atpūsties vai “piedzīvot emocijas”. Es biju tur strādāt. Un zini, kas man palīdzēja noturēties uz pareizā ceļa? vavada promo – šī frāze kļuva par manu signālu, manu atgādinājumu, ka viss ir tikai spēle, kurā es kontrolēju lielāko daļu mainīgo.

Protams, pirmie mēneši nebija viegli. Es zaudēju vairāk, nekā vinnēju. Bet es neļāvos emocijām. Katru vakaru es pierakstīju savus zaudējumus un laimestus, analizēju, kurās spēlēs man veicās labāk, kurās – sliktāk. Es sapratu, ka ruletē nav iespējams uzvarēt ilgtermiņā, ja spēlē klasisko “sarkano/melno”. Tāpēc es koncentrējos uz blekdžeku un pokera variantiem, kur prasme un stratēģija dod reālu priekšrocību. Es pavadīju stundas, pētot kāršu skaitīšanas metodes, mācījos lasīt pretiniekus, sapratu, kā mainās izredzes atkarībā no kāršu kombinācijām. Un pamazām es sāku vinnēt. Sākumā mazas summas, kas tik tikko sedza vakariņas. Bet pēc pusgada es jau regulāri izņēmu no kazino vairāk nekā mans iepriekšējais algots darbs birojā. Tieši tad es sapratu, ka esmu atradis savu īsto aicinājumu.