Reageer op: Foto’s Hattems Mooiste 21-12-2019
Home › Forums › Foto’s Hattems Mooiste 21-12-2019 › Reageer op: Foto’s Hattems Mooiste 21-12-2019
Hər gün səhər saat 8-də oyanıram. Əvvəllər ofisə gedirdim, qravür sexində işləyirdim, əllərim boya içində olurdu, həftəsonları yorğunluqdan heç nəyə gücüm çatmırdı. Amma indi — fərqli həyat. mostbet com android mənim üçün sadəcə bir proqram deyil, bu mənim iş alətimdir. Necə ki, fəhlə öz çəkicini, həkim stetoskopunu sevir, mən də bu tətbiqi sevirəm. Düzdür, ilk vaxtlar hamı mənə deyirdi ki, dəli olmusan, qumar evində pul qazanmaq olmaz. Amma mən onlara qulaq asmadım. Çünki mən əvvəlcədən öyrənmişdim ki, bu işdə təsadüfə yer yoxdur, əgər sən riyaziyyatı, statistikaları və özünü idarə etməyi bilirsənsə, kazino sənin maaş verən işəgötürəninə çevrilir.
Beş ildir ki, bu sahədəyəm. Başlanğıcda mən də hər kəs kimi idim — gələcəkdən qorxan, bankda kiçik məbləği olan adi bir oğlan. Təsadüfən bir dostum mənə dedi ki, yeni bir platforma var, orada canlı dilerlərlə oynamaq olar. Mən maraqlanıb girdim, amma qumar həvəskarı kimi yox, analitik kimi. Hər bir oyunu təhlil edir, mərc edənlərin davranışını, dilerlərin sürətini, kartların çıxma tezliyini öyrənirdim. Altı ay ərzində uduzdum. Bəli, uduzdum, çünki sınamaq baha başa gəlir. Amma hər itkidən sonra notebookuma qeydlər edirdim. Səhvlər, düzgün qərarlar, oyunun ritmi. mostbet com android mənə hər zaman əlçatan idi, işdə, evdə, hətta metroda da ekrana baxıb məlumatları yeniləyə bilirdim. Tədricən başa düşdüm ki, bu sadəcə şans oyunu deyil, bu riyazi ehtimal oyunudur. Bukmeker şirkətlərinin qoyduğu əmsallar əslində əhalinin orta statistikasına hesablanıb, amma mən bu ortalamadan kənara çıxmağı öyrəndim.
Bir gün xüsusilə yaddadır. Həftə içi axşam idi, yağış yağırdı. Kompüterimin qarşısında oturdum, qarşımda üç monitor, hər birində müxtəlif oyun masaları açılmışdı. Mənim strategiyam sadədir: eyni vaxtda iki-üç masada oynayıram, kiçik mərclər edirəm, amma hər mərc riyazi hesablamaya əsaslanır. Həmin gün mən blackjack oynayırdım. Dilerin açıq kartı altı idi, mənim kartlarım isə səkkiz və doqquz. Statistikaya görə, dilerin partlaması ehtimalı yüksək idi, çünki altıda o, mütləq kart götürməli olur. Mən ikiqat mərc etdim. Sonra dilerə iki gəldi, sonra üç, sonra… on. Diler 21 topladı. Mən itirdim. Amma bu məni qəzəbləndirmədi — bu riyaziyyatdır, hərdən anomaliyalar olur. Növbəti əl. Yenə eyni situasiya, dilerdə altı. Bu dəfə məndə valet və üçlük var. Düşündüm, gözləmək lazımdır, amma yenə ikiqat artırdım. Dilerə dörd gəldi, sonra beş, sonra… yeddi. Dilerin cəmi 22 oldu — partladı! Mən qazandım. Belə anlarda hiss edirsən ki, bəli, mən bu işi bacarıram.