Reageer op: De Dijkpoorter – Jubileumjaar

Home Forums De Dijkpoorter – Jubileumjaar Reageer op: De Dijkpoorter – Jubileumjaar

wadaon2
Gast

Bu işə başlayanda heç kim mənə inanmırdı. Dostlar deyirdi ki, sən dəli olmusan, qumar evləri adamı uduzdurmaq üçün qurulub, orada qalib gəlmək olmaz. Ama mən onlara baxıb gülürdüm, çünki bilirdim ki, onlar sadəcə həvəskardırlar. Mən isə professionalam. Hər gün səhər saat doqquzda kompüterimin arxasında oturub işə başlayıram, axşam altıda isə günün hesabatını çıxarıram. Bəli, səhv eşitmədiniz — bu mənim əsas işimdir. Və bu işdə ən etibarlı platforma mənim üçün bookmaker company mostbet oldu. Üç ildir ki, onlarla işləyirəm və bu müddət ərzində nə qədər qazandığımı özüm də dəqiq hesablaya bilmirəm, amma rəqəm beş rəqəmli məbləğlə ölçülür, o qədər ki, artıq bankda əmanətim var.

İlk dəfə mostbet-ə daxil olanda mən artıq iki il müxtəlif platformalarda oynayırdım. Təcrübəm var idi, strategiyalarımı işləyib hazırlamışdım, amma o vaxta qədər heç bir sayt mənə bu qədər rahatlıq verməmişdi. Səhifənin interfeysi o qədər sadə və başa düşülən idi ki, mən artıq ilk dəqiqədən başa düşdüm — bura mənim yerimdir. Orada hər şey oyunçu üçün düşünülüb: sürətli depozit, ani çıxarış, saysız-hesabsız oyun variantları. Amma ən əsası — bukmeker kontorunun şəffaf iş prinsipi. Mən şəxsən yoxlamışam ki, mostbet-də əmsallar həmişə real bazarı əks etdirir, heç bir süni dəyişiklik yoxdur. Bu, peşəkar oyunçu üçün ən vacib amildir, çünki biz aldadılmağa öyrəşməmişik.

İndi isə mən sizə öz gündəlik iş rejimimi danışım. Səhər yuxudan oyanan kimi ilk işim kofe hazırlamaq və statistikaya baxmaqdır. Mən futbola baxmıram, basketbola da yox — mən rəqəmlərə baxıram. Komandaların son beş oyunu, zədəli oyunçular, hava şəraiti, hətta hakimin üslubu — bütün bunlar mənim analizimin bir hissəsidir. Mən mostbet-in saytında açıq olan bütün məlumatları yığıb öz cədvəlimi hazırlayıram. Təxminən saat on kimi ilk mərcimi edirəm. Adətən bu, tennis və ya basketbol olur, çünki bu idman növlərində statistika daha dəqiqdir. Və bilirsiniz nə deyim? Təxminən 70 faiz hallarda mən qazanıram. Bəli, bəzən uduzuram, amma bu məni narahat etmir, çünki mənim bankroll menecmentim mükəmməl işləyir.