Veldtoertocht Hattem met 984 deelnemers groot succes!

Home Forums Veldtoertocht Hattem met 984 deelnemers groot succes!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #1128 Reageer
  Anja Fiechter
  Moderator

  Afgelopen zaterdag werd voor de 22e  Craft Hattems Mooiste georganiseerd. Een fietstocht door de prachtige bossen in en rondom Hattem.

  Zo’n 70 vrijwilligers stonden klaar om de fietsers te verzorgen, veilig over te laten steken en een prachtige route te laten rijden.

  Wat een opkomst!! En dus blijdschap bij renners en organisatie over het aantal van 984 deelnemers. Deelnemers kwamen uit alle windrichtingen zelfs uit Belgie en Duitsland. Voor 2 rijders liep het vervelend af. Na een valpartij moesten beiden met een sleutelbeenbreuk de strijd staken.

  Genoten hebben ze want na het afspuiten van de fiets, een heerlijke warme douche en een dampende kop snert/koffie werd de route nog eens doorgenomen met natuurlijk de (sterke) verhalen . Dit alles in sfeervolle ambiance van het clubhuis van VV Hattem.

  Nog steeds ontvangt de commissie apps en mail van deelnemers die ons complimenten maken over de organisatie en met name over de uitgezette route. Perfect, met duidelijke pijlen en waarschuwingen voor boomwortels en  afdalingen. Ook de namen van de diverse klimmetjes wordt uitermate op prijs gesteld.

  We hebben het weer gedaan met z’n allen hebben we de klus geklaard. Iedere vrijwilliger bedankt!!

  Bedankt boseigenaren, sponsoren en deelnemers! Het parcours is weer gecontroleerd en schoongemaakt en wij als Toerclub Hattem hopen op weer zo’n knaller in 2017.

  img_4240 img_4236 img_4211 img_4209 img_4205 img_4203

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

  SONY DSC

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Reageer op: Veldtoertocht Hattem met 984 deelnemers groot succes!
Je informatie: