Succesvolle 25e editie Craft Hattems Mooiste

Home Forums Succesvolle 25e editie Craft Hattems Mooiste

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #30200 Reageer
  Ina Veluwenkamp
  Moderator

  Succesvolle 25e editie van Hattemer Veldtoertocht.

  De 25e editie van Craft Hattem’s Mooiste is zaterdag succesvol verlopen. Met maar liefst 878 deelnemers aan de start die genoten van het prachtige parcours, is de organisatie meer dan tevreden. Deelnemers wederom uit alle windstreken. Ook veel renners ,zelfs hele ploegen zoals de ploeg Mooi uit Badhoevedorp, die ieder jaar naar ons mooie Hattem komen . Bij de start een materiaalstand van 9 The Wave. Daar was de mogelijkheid om het materiaal te laten checken en problemen op te lossen.

  Vermeldenswaardig is de jongste deelnemer: Hugo van Det uit Hattem heeft de 30 km volbracht en is 7 jaar. Hij ging naar huis met een prachtige fietshelm. Fantastische prestatie . Ook zijn grote zus van 9 jaar volbracht de tocht.

  Ook werd de cup met de grote oren voor de grootste groep uitgereikt; De gelukkigen waren de groep Stappenbelt uit Zwolle.

  Ook waren er prominenten aan de start; Olympisch kampioen Anna van der Breggen en oud-wereldkampioen schaatsen Erben Wennemars. Mooi om te horen dat zij ook genoten hebben.

  Wederom weer vele vrijwilligers op de been die allemaal zeer goed werk leveren. Het begint natuurlijk bij de uitzetters van de tocht; zij starten vrijdag al om het parcours uit te zetten. Voorrijders die ervoor zorgen dat de route goed gepijld blijft ( er wil nog weleens een pijl omgedraaid worden) De verzorgingspost die ervoor zorgt dat de deelnemers voorzien worden van eten en drinken. Medewerkers die ervoor zorgen dat de oversteek op gevaarlijke punten veilig verloopt. Parkeerhulpen; alle auto’s keurig op een rij . Materiaalbus en- post; onmisbaar en zij hebben ook dit jaar weer renners op weg geholpen na materiaalpech. Het Rode Kruis; gelukkig maar 1 keer in actie geweest voor een kleine blessure. Medewerkers die iedereen op weg helpen naar hun taak; fietsen afspuiters; Inschrijftafel; die de mensen snel en adequaat voorzien van bandjes met het alarmnummer en afrekenen. De mensen achter de bar van Voetbalvereniging Hattem. De schoonmakers aan het eind van de tocht van beide verenigingen.

  Sponsoren al 25 jaar dezelfde sponsoren: Echt geweldig!! Sponsor Kota Radja verraste de commissie van de VTT met  een compleet buffet : na afloop voor alle medewerkers. Dit werd zeer gewaardeerd.

  Ook Albert Heijn was voor de 25e keer van de partij; de beschikbaar gestelde krentenbollen en sportdrank gingen er in als koek.

  Assurantiebedrijf Lodewijk Wezep ook sponsor van het eerste uur en de firma Boertjes Hattem. Natuurlijk onze clubsponsoren Craft, Stouwdam (die ook de polsbandjes beschikbaar heeft gesteld)

  Al met al kan de commissie mooi terugkijken. Niet alleen op deze tocht maar op de afgelopen 25 jaar. Het was niet altijd makkelijk; zo waren er teleurstellingen dat de tocht in totaal 3 keer moest worden afgelast en een aantal vervelende valpartijen met letsel.

  Wij, Gert, Klaas, Herman en Betsy nemen afscheid en wij wensen de nieuwe commissie heel veel succes.

   

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Reageer op: Succesvolle 25e editie Craft Hattems Mooiste
Je informatie: